Képgaléria

Belépés tagoknakÚj tagok regisztrációja

A regisztrációhoz szükséges titkos kód a - Kapcsolat - menüpont alatt igényelhető!

Hírkövető

Programok

Legújabb imakérések

    Névtelen beküldő " Kérem imádkozzatok súlyos rákos beteg..."

    Névtelen beküldő " Imádkozó szeretettel kérem az imát..."
Bővebben
Címlap Imaközpont

Imaközpont - Imalánc e-mail lista

Az ima Isten jelenlétének gyakorlása. Az ima az a hely, ahol a büszkeség eltűnik, a remény feléled és könyörgéssé formálódik. Az ima az a hely, ahol megvalljuk a szükségeinket, alázatosan beismerve Istentől való függőségünket. Az ima, a hívő mindennapi szükséglete. Az ima, a hit és a remény gyakorlása. Az ima kiváltság, melyen keresztül megérinthetjük az Atya szívét az Ő Fián, a mi Urunk Jézus Krisztuson keresztül.

Közeledjetek az Istenhez és Ő közeledni fog hozzátok.
Jakab 4:8

Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; és Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban. Filippi 4:6-7

Atyánk hallgasd meg imáinkat a Te kegyelmed által.


Az alábbiakban lehetséges feliratkozás vagy leiratkozás az imaközpont imalánc e-mail listára, érvényes e-mail cím megadásával. Az imaközpontba beérkezett imakéréseket, bizonyságokat továbbítjuk az imalánc e-mail listára feliratkozottak e-mail címeire. Ezzel lehetőség nyílik aktív részvételre az imaláncban.

Biztonsági okokból, feliratkozás után a megadott e-mail címre egy megerősítő levelet küldünk, egy aktiváló hivatkozással. A hivatkozásra kattintva történik a feliratkozás megerősítése.

Imalánc e-mail lista


FeliratkozásLeiratkozás

  Frissít