Képgaléria

Belépés tagoknakÚj tagok regisztrációja

A regisztrációhoz szükséges titkos kód a - Kapcsolat - menüpont alatt igényelhető!

Hírkövető

Programok

Legújabb imakérések

    Névtelen beküldő " Kérem imádkozzatok súlyos rákos beteg..."

    Névtelen beküldő " Imádkozó szeretettel kérem az imát..."
Bővebben
Címlap Élő közvetítés
Élő közvetítés Nyomtatás E-mail
( 36 Értékelés )
 

Élő közvetítés, video archívum
 

Vasárnapi Istentiszteleteinket az interneten keresztül élőben közvetítjük. Szeretnénk Isten kegyelméből kihasználni a lehetőséget, hogy a világhálón, tartózkodási helytől függetlenül, az alkalmaink szabadon nézhetőek legyenek. Bízunk az Úrban, hogy ez a lehetőség áldás lehet azok számára akik a távolság leküzdhetetlen mértéke miatt személyesen nem tudnak látogatni minket. A közvetített adások a közvetítési időn kívül, néhány hétre visszamenőleg felvételről is megtekinthetők.

Természetesen a gyülekezetünk tagjait bátorítjuk a személyes jelenlétre.
 

Az élő közvetítés minden vasárnap 10-órától kezdődik
 
 


A szolgáltató fejlesztési munkálatai miatt némi változás történt a közvetítés működésével kapcsolatosan. Az archívált felvételek a következő hivatkozáson keresztül: http://www.ustream.tv/user/szbsze/videos tekinthetők meg.
 
Amennyiben az élő adás közvetítése még nincs folyamatban, akkor a közvetítő ablakban, az előzőleg közvetített és rögzített felvétel, a lejátszó gombra kattintva megtekinthető. A Videolejátszás új ablakban nyílhat meg, átirányíthat a USTREAM honlapjára. A lejátszási sávban az egérmutató segítségével a lejátszás bármikor továbbléptethető. Abban az esetben ha az élő adás közvetítése már folyamatban van, a közvetítő ablakban a közvetített kép látható. A képen, vagy a közvetítő ablak alsó sávjában egy lejátszást indító gomb található, kérjük kattintson a gombra a lejátszás elindításához. Ha az élő közvetítés meghirdetett időpontjában böngészi oldalunkat és nem látható a közvetített adás előképe, kérjük időközönként kattintson az ablak alsó sávjában bal oldalon található frissítő ikonraHa bármilyen probléma felmerülne a közvetítéssel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Tapasztalatait kérjük ossza meg velünk, véleményét írja meg a vendégkönyvünkbe. A közvetítés minősége függhet az általunk használt ingyenes szolgáltató aktuális leterheltségétől, a használt internet kapcsolat sávszélességétől és a számítógép teljesítményétől is. Rövid időre előfordulhatnak szakadozások. Az alsó sávban időközönként hírdetések jelenhetnek meg, amit egy kattintással bezárhatnak.