Belépés tagoknakÚj tagok regisztrációja

A regisztrációhoz szükséges titkos kód a - Kapcsolat - menüpont alatt igényelhető!

Hírkövető

Programok

Legújabb imakérések

    Névtelen beküldő " Kérem imádkozzatok súlyos rákos beteg..."

    Névtelen beküldő " Imádkozó szeretettel kérem az imát..."
Bővebben
Címlap
Egy misszionárius levele Albániából Nyomtatás E-mail
( 3 Értékelés )


Köszönöm az imáitokat. Azt hiszem, arra van a legnagyobb szüksége minden misszionáriusnak!

Bár szerintem minden tanítvány, aki Jézust követi misszionárius.

Isten szól hozzád, és minden nap hozzá kell menned, hogy tisztában legyél vele mi is a terve. Meg kell tanulnod Istennel járni . Azt hittem, oh én azt már tudom. Hát Isten megmutatta, hogy nem. Le kell ülnöd, és hallgatnod kell Istenre mielőtt bármit is, tennél, mert akkora a szükség mindenhol, hogy nem tudod, hol is kezdd el. De tudnod kell, nem te vagy a megoldás mindenre, így ki kell nyitnod a füledet, mit akar Isten tőled. Mi a te részed, még ha túl megy a képességeiden, akkor is. 

Szóval az első pár hétben Isten leültetett és beszélgettünk. Azt mondta, az első számú missziós mező te vagy. Isten szól felépít, és csak utána használ.

A gyülekezet nagyon pici. Ami nagyon furi volt Budapest után. ugyanazok az arcok mindig. Imaharcot folytatunk öt új fiú tanítványért. Vasárnap reggel 20-25 fő a max létszám és hét közben öt-tíz. Nyolc Biblia Iskolás diák van és idén egy új tanítvánnyal bővült a paletta. A lányok érett hívok több éve, itt vannak a gyüliben. Heti négy alkalommal evangelizálunk, a többi napon Biblia Iskola van. Az emberek nyitottak és sokszor megtérnek, a probléma a követésnél, kezdődik. A tradíció és a család sokszor megakadályozza őket Isten követésében. Pásztor Dennis Hulett egy amerikai pásztor. Nagyon szereti Albániát! Bátorító látni az életét. A családjával él itt, Jayne a felesége és Ruth a lányuk.

Albánia egy teljesen más világ. Mediterrán emberek, mentalitás. Nincs rendszer az életükben és az országukban, mindenki csinál amit szeretne. Az egyetlen szabály, hogy nincs szabály.

Szóval ez az, ami itt folyik! Jó látni Istent mozdulni.

 
Isten áldjon Benneteket!
 

Vissza