Belépés tagoknakÚj tagok regisztrációja

A regisztrációhoz szükséges titkos kód a - Kapcsolat - menüpont alatt igényelhető!

Hírkövető

Programok

Legújabb imakérések

    Névtelen beküldő " Kérem imádkozzatok súlyos rákos beteg..."

    Névtelen beküldő " Imádkozó szeretettel kérem az imát..."
Bővebben
Címlap
A székesfehérvári gyülekezet Nyomtatás E-mail
( 15 Értékelés )

 
     1998-2005-ig a székesfehérvári gyülekezet lelkipásztora P. Majoros Kende. 1995-ben szerezte diplomáját az Egyesült Államokbeli MBC&S-en  (Maryland Bible College & Seminary) missziós szakán.
     1995-től a budapesti székhelyű Közép Európai Teológiai Akadémia (KETA) tanára. 1 évet töltött el Azerbajdzsánban ill. Türkmenisztánban külmisszióban, ahol házasságkötése után családjával együtt szolgáltak.

     Átadott életének gyümölcseként a gyülekezet, munkássága során közel duplájára növekedett, és számos ember döntött Jézus Krisztus mellett az utcai evangelizációk során. Eközben aktív tanára volt a budapesti KETA-nak ill. az iskola igazgatói pozícióját töltötte be. 2005. augusztusától a budapesti gyülekezet vezető lelkipásztora.
    
2005. augusztusától a székesfehérvári gyülekezet lelipásztora  P. Gál Tiborc.


PásztorunkPásztorunk


 
 

   "1993-ban, 23 évesen születtem újonnan, és még ez évben beiratkoztam a gyülekezetünk Bibliaiskolájába, (Közép-Európai Teológiai Akadémia) amit 1996-ban végeztem el teológia szakon. Még ugyan ebben az évben, örök hűséget esküdtem Anettának. Szibériai missziós utunkat követően, 1998. és 2000. között Debrecenben pásztoroltam az ottani gyülekezetet, majd 5 évig Budapesten, Ajkán, Devecserben ... 2002-től pedig Székesfehérváron is szolgáltam. 2005. augusztusában költöztünk a "királyok városába" feleségemmel és öt pici gyermekünkkel: Soma, Zsófi, Réka, Máté, Lili. Azóta az Úr kegyelméből a fehérvári gyülekezetünket szolgáljuk."


Vissza